مرز بین خودشیفتگی و عزت نفس مرزی باریک است و هرکدام به مرور شکل میگیرند و بر شخصیت و تعاملات ما تاثیر .می گذارند
تماس واتس اپ: ۰۹۰۲۲۰۰۵۰۲۱
https://khodmokhtari.ir/courses_workshops
سایت خودمختاری رو ببینید
رهبری یا پادشاهی هم یک حوزه تحقیق است و هم یک مهارت عملی که شامل توانایی یک فرد یا سازمان برای «رهبری» یا راهنمایی افراد، تیمها یا کل سازمان است. در دیدگاه تخصصی دیدگاههای مختلف در خصوص رهبری وجود دارد. از بارزترین این تضادها در خصوص رهبری رویکردهای شرقی و غربی است و همچنین (در غرب) ایالات متحده در مقابل رویکردهای اروپایی دارای دیدگاههای متفاوتی در سطح کمتر است. محیطهای دانشگاهی ایالات متحده، رهبری را «فرایندی از نفوذ اجتماعی میدانند که در آن فرد میتواند کمک و پشتیبانی دیگران را برای انجام یک کار مشترک ایجاد کند» تعریف میکند. مطالعات مربوط به رهبری، نظریههایی را در بر میگیرد که شامل صفات، تعامل موقعیتی، عملکرد، رفتار، قدرت، بینایی و ارزشها، کاریزما و هوش در بین دیگران است.
اضطراب، پریشانی، تشویش یا دلشوره عبارت است از یک احساس منتشر، ناخوشایند و مبهم هراس و نگرانی با منشأ ناشناخته، که به فرد دست میدهد و شامل عدم اطمینان، درماندگی و برانگیختگی فیزیولوژیکی است.
وقوع مجدد موقعیتهایی که قبلاً استرسزا بودهاند یا طی آنها به فرد آسیب رسیدهاست باعث اضطراب در افراد میشود. همهٔ انسانها در زندگی خود دچار اضطراب میشوند، ولی اضطراب مزمن و شدید غیرعادی و مشکلساز است. تحقیقات و بررسیها نشان میدهند که اضطراب در طبقات کمدرآمد و افراد میانسال و سالخورده نسبت به بقیه افراد بیشتر دیده میشود.
تماس واتس اپ: ۰۹۰۲۲۰۰۵۰۲۱
احساس نگرانی با اضطراب یا توجه بیش از حد به مسائل واقعی یا خیالی همراه است. این مسائل معمولاً یا به خود شخص مربوط است مانند مسائل مالی و سلامتی، یا به محیط اطراف وی مانند آلودگی محیط و تغییرات تکنولوژی یا جامعه. اکثر مردم با نگرانیهای کوتاه مدت در زندگی خود روبرو بودهاند. نگرانی به اندازهٔ طبیعی خود میتواند تأثیرات مثبتی داشته باشد، چون باعث میشود که فرد اقدامات پیشگیرانه انجام دهد (مانند بستن کمربند ایمنی خودرو) یا از ریسکهای خطرناک پرهیز کند. (مانند عصبانی کردن حیوانات وحشی یا بدمستی) و در برخی موارد نگرانی ممکن است تأثیرات منفی داشته باشد (مانند بروز افسردگی).نگرانی بیشتر مربوط به آینده میباشد.چیزهایی که هنوز اتفاق نیافتاده اند
پیش از اینکه سراغ معرفی نشانههای رابطه سالم برویم، بهتر است آن را تعریف کنیم. در رابطه سالم، چنین ویژگیهایی به چشم میخورند:
توجه داشته باشید که اگر در رابطه عاطفی کنونی خود بیش از روابط قدیمیتان احساس احساس راحتی و خوشحالی میکنید، این مسئله لزوما بهمعنای سالمبودن رابطه نیست. در ادامه، چند نشانه رابطه سالم را بررسی میکنیم.
کمالگرایی در روانشناسی، ویژگی شخصیتی است که خصوصیات آن، با تلاش فرد برای بیعیبونقص بودن و تنظیم استانداردهایی برای بالاترین سطح عملکرد توصیف میشود و با خود-ارزیابیِ انتقادی و نگرانی در مورد ارزیابی دیگران نیز همراه است
insta: dr.m.mirmohammadi
تماس: ۰۹۰۲۲۰۰۵۰۲۱
تنهایی_هیجانی به قدری آشفته و دردناک است که به محض اینکه کودکان آنرا تجربه می کند حاضر می شود دست به هر کاری بزنند تا به نوعی با والدین خود در ارتباط باشد و به آنها نزدیک شود.این دسته از کودکان یاد می گیرند که برای نیازها و خواستههای دیگران اولویت قائل شوند تا بتوانند با افراد رابطه برقرار کنندآنها بهای سنگینی برای رابطه با دیگران میپردازند و خیلی زود به این نتیجه میرسند که به جای انتظار حمایت از دیگران یا دریافت توجه از سوی آنها ، خودشان در نقش حمایتگر و یاری رسان ظاهر شوند با این کار دیگران را نیز متقاعد می کنند که نیازهای هیجانی چندانی ندارند.
با من در تماس باشید: ۰۹۰۲۲۰۰۵۰۲۱
در نظریه روانکاوی فروید، انکار سازوکاری دفاعی است که در آن افکار و احساسات و اعمال و وقایع دردناک و ناپذیرفته با بیرون راندن از خودآگاه نادیده انگاشته میشود حتی اگر برای شخصی که دچار انکار فرویدی شده مدرکی دال برا تناقض انکار او وجود داشته باشد یا آورده شود.
تماس: ۰۹۰۲۲۰۰۵۰۲۱
باجگیری در اصطلاح، به تحمیلات ناروایی گفته میشود که فردی از راه گفتار یا کردار یا تهدید به رسوا کردن، به فرد دیگری وارد سازد تا از او چیزی طلب کند. همچنین، به عملی اطلاق میشود که فردی از شرایط مساعدی که دارد سوءاستفاده کند و آن را وسیلهٔ تهدید فرد یا افرادی قرار دهد تا آن فرد یا افراد، برخلاف میل خود، دست به انجام عملی بزنند.
هوچیگری، تلاش برای شکست رقیب از راه سفسطه، تهدید به افشاگری، تهییج و تحریک شنوندگان و جلوگیری از مطرح شدن یا اثر گذاشتن سخنان رقیب تعریف میشود.
تماس: ۰۹۰۲۲۰۰۵۰۲۱
تست های شخصیت شناسی
برای عضویت در خبرنامه و اطلاع از دورهها، کارگاهها و تستهای جدید ایمیل خود را وارد کنید.